Groot Draaiorgel

Daar is de orgelman met zijn Pierement…  De Broodvechter is uniek in vele opzichten. Het grote repertoire, wat bijna dagelijks wordt bijgewerkt, omvat liedjes van vroeger tot nu.

Dit orgel werkt nog op het authentieke boekensysteem.  Geen digitale aansturing zoals bij vele andere aanbieders of bedrijven.  Jeroen van Baden maakt ook zijn eigen draaiorgel-boeken. Zelfs de nieuwste hits van nu worden moeiteloos vertolkt door de Broodvechter .De vrolijke klank en mooie uitstraling geven uw event of gebeurtenis een extra dimensie. Ook de ritmische effecten die het orgel kan bieden zorgt ervoor dat de voetjes regelmatig van de vloer gaan.

Ook kunt u dit draaiorgel boeken i.c.m. het Holland-Pakket. Geweldig als Foto-moment of Deur-act. De orgelman presenteert het geheel dan in Hollands kostuum.

Ook verzorgen wij met het grote draaiorgel de bekende Felicitatiedienst! Een muzikale aubade voor de jarige,jubelaris,bruidspaar etc. En dat al vanaf €121,- Waarbij de hele straat uitloopt om de jarige te feliciteren. Polonaise gegarandeerd!

Felicitatie draaiorgel. Polonaise gegarandeerd!!!
Heeft u bijzondere speeltijden of wilt u meerdere dagen? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vermeld bij uw aanvraag de locatie en speelduur. Dit is belangrijk om u een passende offerte te sturen.

Mail naar info@daarisdeorgelman.nl of bel met 0623-708479.