Groot Draaiorgel

Daar is de orgelman met zijn Pierement…  De Drie Beelden uit 1912 is uniek in vele opzichten. Het grote repertoire  , wat bijna dagelijks wordt bijgewerkt, omvat liedjes van vroeger tot nu.

Jeroen van Baden maakt ook zijn eigen muziekarrangementen. Zelfs de nieuwste hits van nu worden moeiteloos vertolkt door de Drie Beelden .De vrolijke klank en mooie uitstraling geven uw event of gebeurtenis een extra dimensie. Ook de ritmische effecten die het orgel kan bieden zorgt ervoor dat de voetjes regelmatig van de vloer gaan.

Ook verzorgen wij met het grote draaiorgel de bekende Felicitatiedienst! Een muzikale aubade voor de jarige,jubelaris,bruidspaar etc.  Waarbij de hele straat uitloopt om de jarige te feliciteren. Polonaise gegarandeerd!

Al onze  opgegeven prijzen zijn altijd inclusief btw en transport door heel Nederland!

 

MAIL: jeroenvanbaden@gmail.com

Liever persoonlijk contact? Bel ons op nummer 06-23708479

Vermeld bij uw aanvraag de altijd locatie en speelduur.

 

Bij annulering is het belangrijk om een aantoonbare reden op te geven. Dit kan bijvoorbeeld een sterfgeval zijn. Dit ivm de datum/tijdsduur  die wij voor de opdracht hebben vrijgehouden en geen andere invulling  hebben.  De opdrachtgever dient bij geen aantoonbare reden de kosten voor de boeking te moeten betalen. De opdrachtgever dient ook ten tijde van de opdrachtsbevestiging zorg te dragen voor eventuele toestemmingen en of vergunningen.

 

Felicitatie draaiorgel. Polonaise gegarandeerd!!!

 

Het goedkoopste Draaiorgel-entertainment van Nederland!